Om

 

Hanna Ferm är 23 år gammal, kommer från Pixbo strax utanför
Göteborg och är en av Sveriges mest lovande unga artister.

Hanna Ferm har tagit en självklar plats som en lysande stjärna på den svenska pophimlen. Debutsingeln på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Även streaming-mässigt har detgått väldigt bra och låten har idag över 32 miljoner streams och blev topp tio mest streamade låten under året.

Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt “Välkommen Åter” tillsammans med artisten Junie som även den knep första platsen på den svenska radiolistan.Hösten 2022 släpptes debut-EP:n “Ingen Aning Vart Jag Landar”  och sommaren 2023 spenderade Hanna på en stor sommarturné med stopp över hela Sverige och på Findings Festival i Oslo.
Nu i början av 2024 är hon aktuell med nya starka singeln
"Om jag inte kan leva med dig varför dör jag då utan dig".

För den breda allmänheten blev hon känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig där ända till finalen i Globen. Hanna har även trots sin unga ålder redan medverkat i Melodifestivalen två gånger, 2019 kom hon 3:a med "Hold You" och 2020 kom hon 4:a med "Brave".